Seriál MM SR MX OPEN pokračuje v Mníšku n/Hnilcom

Tohtoročný šesťdielny seriál MM SR MX Open pokračuje 26. augusta svojim štvrtým podujatím v Mníšku nad Hnilcom, čím sa prehupne do svojej druhej polovice. Na východ Slovenska zamieria jazdci z Čiech, Slovenska, Slovinska, Poľska, Ukrajiny aj Maďarska, pretože cena pre najrýchlejšieho jazdca je viac než lákavá: celkom nový automobil Ford Fiesta.

Seriál MM SR MX OPEN pokračuje v Mníšku n/Hnilcom

Medzinárodný šampionát v motokrose MX OPEN 2018 v Mníšku n/H štartuje svoju druhú polovicu, ani v jednej triede nie je nič rozhodnuté a teda bude sa bojovať o každý bod do celkového hodnotenia seriálu. Iste zaujímavé bude i zápolenie jazdcov triedy MX Open, kde si víťaz z Mníšku nad Hnilcom odvezie prémiovú cenu automobil Ford Fiesta. Jazdcov okrem Mníška čaká ešte majstrovské podujatie v septembri na úplne novej trati vo Veľkých Uherciach a záverečné októbrové podujatie v Šenkviciach. Priebežné poradie seriálu MM SR MX OPEN nájdete na stránke: http://www.smf.sk/motocross-vysledky/

Na štart v Mníšku sa postavia jazdci tried MXjunior125, MX2junior, MX2, MX Open, MX4 a MX4+. Oboznamovacie tréningy podľa programu začínajú v nedeľu od 8:15 hod., prvá finálová jazda úvodného podujatia v Mníšku, konkrétne triedy MX4 a MX4+, odštartuje o 11:40 hod. Súboje v najsilnejších triedach MX2 a MX Open sa začnú od 13:30 hod. Viac info a kompletný časový harmonogram šampionátu nájdete vo zvláštnych ustanoveniach na webe SMF: http://www.smf.sk/motocross-zvlastne-ustanovenia/ alebo telefonicky Luboš Löffler, viceprezident SMF pre MX: 0905/249132.

fordletaksk.jpg

Promotér šampionátu ESX média, s.r.o. opäť pripravil pre všetkých účastníkov podujatia celý rad sprievodných akcii, ktoré spestria program tohto motokrosového šampionátu. A preto si nenechajte ujsť štvrtý motokrosový „majstrák" sezóny 2018 v Mníšku nad Hnilcom v poslednú augustovú nedeľu.


zdroj: TS smf.sk

Buďte s nami v kontakte

Komentáre