S Hondou na okruh: FIREBLADE TRACK DAYS

Spoločnosť Honda pre majiteľov a priaznivcov strojov s krídlom v znaku pripravila poriadny adrenalínový zážitok. Dobrou správou je, že vítaní sú dokonca aj majitelia motocyklov iných značiek!

S Hondou na okruh: FIREBLADE TRACK DAYS

Novinka CBR1000RR Fireblade doslova „piští" po okruhovom nasadení. Profesionálny pretekársky okruh už nejaký ten rok máme aj u nás na Slovensku a tak nič nebráni konaniu akcie Fireblade Track Days, ktorá sa uskutoční už v závere mája, konkrétne 28. a 29. 5. na okruhu Slovakia Ring. Tešiť sa môžete nielen na „základný" model Fireblade, ale aj na vyšperkovanú verziu s prívlastkom SP. Obe si budete môcť osobne vyskúšať a naviac sa budete môcť v bezpečí pretekárskeho okruhu zviezť aj na vlastnej motorke.

80961nickyhaydentestingthe17ymcbr1000rrfirebladesp.jpg
Pre registrovaných účastníkov je pripravených denne celkovo 5 jázd, z toho dve na Fireblade a zvyšné tri na vlastnom motocykli ľubovoľnej značky. Registrácia prebieha len prostredníctvom autorizovaných predajcov motocyklov Honda. Účastnícky poplatok je 149 eur/deň, prípadne 269 eur/celý víkend. V cene je zahrnutých spomínaných 5 jázd každý deň a okrem samotného jazdenia budete môcť konzultovať nastavenie podvozku zo špecialistom od Ohlins, dostanete obed, fotografie z akcie a bude môcť využiť aj služby inštruktora jazdy. Pokiaľ ste si už stihli nový Fireblade (model 2017) zakúpiť a budete počas akcie jazdiť na vlastnom motocykli, účastnícky poplatok za 1 deň jazdenia vám bude vrátený.

Viac na www.honda.sk

80977nickyhaydentestingthe17ymcbr1000rrfirebladesp.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre