Royal Enfield Meteor 350

Indický Enfield má novú motorku. Volá sa Meteor 350 a je to malý mestský cruiser, no ako sa na pravú indickú motorku patrí, budete sa s ním môcť vydať aj na nejaké to malé vlastné dobrodružstvo.

Royal Enfield Meteor 350

Royal Enfield stavia motocykle, ktoré dokážu chytiť za srdce. Predovšetkým v tejto dobe, ktorá miluje retro stroje. Rovnako v štýle klasiky je postavená aj novinka Meteor 350, ktorá je poháňaná úplne novým vzduchom a olejom chladeným jednovalcom s rozvodom OHC, teda nie tým starým klasickým motorom z modelov Bullet 350. Motor ponúka na svoje pomery slušný výkon 20 koní, ktoré dokážete popreháňať vďaka päťstupňovej prevodovke.

royal-enfield-meteor-350-1.jpg
royal-enfield-meteor-350-4.jpg

Predné koleso je 19 palcové, zadná sedemnástka, nádrž 15 litrov, okrem ABS samozrejme žiadna moderná elektronika. Teda až na zaujímavý digitálny okrúhly panel s označením Tripper, na ktorom sa vám dokáže zobrazovať navigácia. To, čo nás samozrejme najviac zaujíma je, či sa Meteor 350 bude predávať aj u nás v Európe. A potešíme vás, pretože podľa aktuálnych správ by sa mal dostať v roku 2021 aj k nám! Cena v Indii je v prepočte približne 2.000 eur, čo by u nás mohlo znamenať pri porovnaní ostatných modelov Royal Enfield povedzme okolo 4.000 eur.

royal-enfield-meteor-350-3.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre