R.I.P. Ľuboš Gréč

V nedeľu 13.5.2018 ráno nás všetkých, ako šok, zaskočila veľmi smutná správa o náhlom úmrtí člena športovej komisie CPM SMF, majiteľa súťažného tímu a spoločnosti Ducati Slovensko, Ľuboša Gréča. Jeho srdce dotĺklo priamo na okruhu Slovakia Ring po skončení MS EWC.

R.I.P. Ľuboš Gréč

Ľuboš Gréč so svojim tímom pôsobil dlhé roky jednak na scéne Alpe Adrie, ale aj na scéne svetových rýchlostných podujatí. Bol veľkým priaznivcom okruhových pretekov, ale i priaznivcom a podporovateľom ostatných disciplín motocyklového športu SMF. V súčasnej dobe aktívne pôsobil v športovej komisii cestných pretekov motocyklov SMF.

Meno Ľuboša Gréča je spájané s viacerými úspešnými jazdcami na čele s Jaroslavom Černým, Tomášom Svitkom, Karlom Peškom, ale taktiež Odřejom Ježkom, ktorý s SK Energy tímom Ľuboša Gréča úspešne pôsobil vo svetovom pohári STK 1000. Ľuboš Gréč dlhé roky spolupracoval s Petrom Balážom pri organizácii podujatí CPM vintage, v rámci ktorých sa ide pohárový DUCATi cup a bol zaiste i nedomysliteľnou oporou Milošovi Balážovi, ktorý v súčasnej dobe zastáva funkciu viceprezidenta SMF pre CPM.

Ľuboš Gréč bol motocyklista telom i dušou. Bol to skvelý človek plný plánov ako podporiť a rozvíjať slovenský motocyklový šport.

Slovenská motocyklová federácia stráca v Ľubošovi Gréčovi veľkého odborníka, kamárata a skvelého človeka.

Dovoľte nám toutu cestou, v mene všetkých členov SMF, popriať rodine a priateľom Ľuoša Gréča úprimnú sústrasť.

Časť jeho pamiatke.

Posledná rozlúčka sa uskutoční v dome smútku v Banskej Štiavnici v piatok 18.5.2018 o 14,00 hod.

images.jpg
10021.jpg
lubosgrecmensie.jpg

zdroj: smf.sk

Buďte s nami v kontakte

Komentáre