Retro stroje pre nenáročných

Poznáte anglickú značku Brixton? Brixton prišiel na trh v roku 2015 s cieľom priniesť štýlové retro stroje s dostupnou cenou pre širokú skupinu zákazníkov. Okrem prvých modelov s objemom 125 ccm už značka ponúka aj väčšie dvestopäťdesiatky.

Retro stroje pre nenáročných

Model Glanville 250 X na fotografii hore vyzerá ako custom postavený v štýle retro scramblera s omotanými výfukovými zvodmi a zváranou výfukovou koncovkou. Model Saxby 250 na fotografii dole je postavený vo viac tradičnom štýle s klasickou prednu vidlicou a štandarnou výfukovou koncovkou.

saxby250featureimage.jpg

Brixton BX 125 / R / X

Brixton je známa štvrť v juhozápadnom Londýne, no aj názov tejto relatívne novej motocyklovej značky, ktorá od roku 2015 predáva retro modely BX 125 poháňané vzduchom chladeným štvortaktným jednovalcom. Okrem základného modelu na prvej fotografii má Brixton v ponuke aj verziu R s prekrytovaným zadným sedadlom v štýle café racer (v strede). A aj model BX 125 X s enduro pneumatikami, vyššími zdvihmi pruženia a mriežkou na prednom svetlomete v štýle scrambler na fotografii úplne dole.

bx125featureimage.jpg

bx125rfeatureimage.jpg

bx125xfeatureimage.jpg


Buďte s nami v kontakte

Komentáre