Quad a motocross opäť vo Serepci

V sobotu 2.9.2017 v motokrosovom areáli vo Sverepci pokračuje tohtoročný nový seriál MM SR a Slovenského pohára v quadcrosse a Pohár SMF v motokrose mládeže (MX50, MX65) a žien štvrtým, predposledným podujatím.

Quad a motocross opäť vo Serepci

V sobotu 2.9.2017 v motokrosovom areáli vo Sverepci pokračuje tohtoročný nový seriál MM SR a Slovenského pohára v quadcrosse a Pohár SMF v motokrose mládeže (MX50, MX65) a žien štvrtým, predposledným podujatím. Súčasťou programu je i voľný pretek tried MX1hobby a MX2Hobby. Všetky tieto triedy budú prvú septembrovú sobotu bojovať na jednej z najnáročnejších motokrosových tratí na Slovensku o cenné body do hodnotenia jednotlivých seriálov. Priaznivci motokrosu budú môcť vidieť súboje tých najmenších motokrosových a quad crossových jazdcov a možno práve z týchto nádejí vyrastú budúci reprezentanti Slovenska v tomto adrenalínovom športe. Pre seniorských slovenských jazdcov quadov je Sverepec poslednou previerkou pred účasťou na blížiacich sa majstrovstvách Európy v quad crosse družstiev v Taliansku (23.-24.9.2017,Cingoli).
Program podujatia začína už ráno o 8,15 tréningom, štart prvej finálovej jazdy je na programe o 13,00. Kompletný časový harmonogram je súčasťou zvláštnych ustanovení zverejnených na stránke
www.smf.sk

Buďte s nami v kontakte

Komentáre