​Prešovskí harlejáci prekonali 10 rokov starý rekord!

Prešovskí harlejáci dali o sebe opäť vedieť. Okrem toho, že sa celoročne venujú charitatívnym akciám a zúčastňujú sa motorkárskych akcií nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, uplynulý víkend spravili podujatie pre všetkých harlejákov.

​Prešovskí harlejáci prekonali 10 rokov starý rekord!

Rozhodli sa prekonať desať rokov starý rekord v najväčšom počte motocyklov Harley-Davidson na jednom mieste. Na pomoc im prišli ďalší harlejáci z celého Slovenska, Čiech a dokonca aj Poľska. V Malej Tŕni sa tak stretlo presne 115 majiteľov harlejov. Nový rekord oficiálne potvrdil Marián Angelovič, ktorý je komisárom Slovenskej knihy rekordov. „Môžem konštatovať, že prešovský klub prekonanal starý rekord. Dnes sa v Malej Tŕni zišlo 115 harleyov."

mg9820.jpg

Motorkári sú veľmi súdržní a aj to bolo základom úspechu. „Všetkým zúčastneným patrí jedno veľké ďakujem. Všetci boli super, pretože prišli spoločne s nami prekonať starý rekord a to, že sme dobrá partia a že sa u nás dobre cítia, bolo základom dnešného úspechu," uviedol Pavol Čuchran, Director HOG Chapter Prešov. Na východe sa tak zišli harlejáci nielen z Prešova, ale aj Bratislavy, Banskej Bystrice, Prahy, Plzne, Brna, Hradca Králové, Ostravy, Krakowa a Varšavy.

Nový rekord však sľubujú prekonať už o rok a s veľkou pravdepodobnosťou sa z toho stane tradícia. Organizátori z HOG Chapter Prešov už teraz premýšľajú nad dátumom, ktorý bude mimo dovolenkového obdobia. „Vidíme to reálne, že o rok príde k Jarovi Macikovi do Malej Tŕne 150 harlejov," dodáva P. Čuchran.

mg9604.jpg

Motorkári si okrem skvelej akcie pochvaľovali nielen samotnú organizáciu, ale aj spoluprácu s Krajskými dopravnými inšpektorátmi zo Žiliny, Prešova a Košíc. „Ďakujeme všetkým trom dopravným inšpektorátom za profesionálny prístup a zaistenie bezpečného prejazdu našej kolóny ako aj vodičom áut, ktorých sme po ceste stretli. Bol to krásny zážitok nielen pre nás," teší sa na ďalšiu spoluprácu autor myšlienky nového rekordu Vlado Praženka.
certifikat.jpg
mg9595.jpg
mg9699.jpg


Buďte s nami v kontakte

Komentáre