Predajňa 711ShopZone

Ošiaľ s vianočnými darčekmi vám pomôže zvládnuť predajňa 711ShopZone v Hornej Strede pri Piešťanoch. Nachádza sa hneď pri diaľnici D1, takže ju po zjazde z diaľnice nemusíte zdĺhavo hľadať.

Predajňa 711ShopZone

Ponuka predajne 711ShopZone je skutočne široká a dominuje oblečenie a výstroj jazdca. Z motocyklových odevov môžeme menovať značky FOX a SHIFT, ktoré sa špecializujú na offroad oblečenie – motokrosové a enduro nohavice, dresy, rukavice, ale aj prilby, čižmy, chrániče, či okuliare. Nechýbajú ani mototuristické odevy značiek HALVARSSONS, JOFAMA, LINDSTRANDS, ktoré jazdca vďaka kvalitným materiálom a špičkovým technológiám ochránia v akýchkoľvek poveternostných podmienkach. Samostatnou kapitolou v ponuke je značka LEATT, ktorá sa zameriava na čo najvyššiu mieru bezpečnosti. Okrem rôznych typov a modelov chráničov (krčné, kolenné, hrudné...) pod značkou LEATT nájdete aj prilby, okuliare, rukavice, bundy, dresy, nohavice a veľa iného.

dsc4217.JPG
dsc4219.JPG
dsc4224.JPG
dsc4220.JPG

Okrem motocyklového oblečenia tvorí veľkú časť sortimentu aj oblečenie pre cyklistov a predovšetkým „civilné" oblečenie značiek FOX, SHIFT a LEATT určené na bežné nosenie – džínsy, tričká, košele, mikiny, šiltovky, čiapky a rôzne doplnky. Cyklistov poteší nielen spomínaný sortiment oblečenia, ale aj množstvo druhov prilieb pre rôzne štýly jazdy, či ponuka elektrobicyklov značiek Haibike, Husqvarna Bicycles a Raymon.

dsc4236.JPG
dsc4231.JPG
dsc4230.JPG
dsc4228.JPG

711ShopZone je aj oficiálnym dílerom motocyklov Husqvarna, v sortimente nájdete nielen dobre známe terénne špeciály – motokrosové a enduro modely, ale aj štýlové cestné motocykle Vitpilen a Svartpilen. Samozrejme, nechýbajú ani originálne doplnky a príslušenstvo Husqvarna.

dsc4246.JPG
dsc4243.JPG

Pokiaľ by ste na osobnú návštevu nemali čas, môžete využiť aj rozsiahly e-shop www.foxracing.sk/



Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre