Potvrdené: MV Agusta Superveloce 800 už v roku 2020

MV Agusta potvrdila, že svoj nový neo retro superšport Superveloce príde na trh už v roku 2020. S neskromnou cenou, ktorá by vraj nemala presiahnuť 20.000 EUR.

Potvrdené: MV Agusta Superveloce 800 už v roku 2020

Meccanica Verghera Agusta, alebo v skratke MV Agusta – tento príbeh sa začal písať v roku 1945 v malej dedinke Verghera, kde Giovanni Agusta zostrojil svoj prvý motocykel. História značky bola bohatá na víťazstvá a MV Agusta má na svojom konte 37 titulov majstra sveta. Neskôr prišiel veľký pád, no v roku 1997 našťastie aj veľké znovuoživenie značky s novým modelom F4. Odvtedy ubehlo viac ako 20 rokov a MV Agusta zažila dobré i horšie roky, no jedno zostáva rovnaké. Stále stavia tie najkrajšie talianske motocykle, aké si vieme predstaviť.

mv-superveloce-3.jpg

A presne takým strojom je aj nová Superveloce 800, ktorá príde na trh v roku 2020, čo teraz oficiálne potvrdila talianska továreň. Osemstovka je postavená na základe modelu Brutale 800 s novým zadným podsedlákom, športovými riadidlami a samozrejme úplne novými kapotami v duchu starých pretekárskych strojov. Samozrejme s novodobým LED svetlometom.

mv-superveloce-2.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre