Polaris oslavuje

Polaris oslavuje 65 rokov modelom Sportsman 570 za výročné ceny. Tento model je zakladateľom triedy terénnych pracovno-športových štvorkoliek a od roku 1995 bolo vyrobených viac ako 1 milión kusov modelu Polaris Sportsman

Polaris oslavuje

Či už pri rekreačnom využití, pri práci, alebo pri love, terénne štvorkolky Polaris Sportsman splnia všetky úlohy, ktoré pred ne postavíte. Sportsman 570 ponúka jazdcovi celý rad komfortných funkcií, ako aj najlepšie jazdné vlastnosti vo svojej triede. Vďaka rozsiahlemu sortimentu príslušenstva môže byť stroj individuálne prispôsobený prakticky na akékoľvek použitie. Modely Sportsman 570 je možné teraz pri príležitosti 65. výročia značky Polaris zakúpiť za špeciálne ceny a to už od 7.999 EUR s DPH.

polaris-eps.jpg

Legendárny Sportsman zákazníkom umožňuje pohybovať sa v náročných podmienkach a prejsť ten najťažší terén. O pohon sa stará štvortaktný jednovalec ProStar s objemom 567 cm3 s elektronickým vstrekovaním paliva a výkonom 32,8 kW (44 koní). Polaris Sportsman sa môže pochváliť svetlou výškou 27,9 cm, patentovaným (ON DEMAND) pohonom všetkých kolies , či aerodynamicky optimalizovaným podvozkom pre lepšie prúdenie vzduchu. Nezávislé zavesenie zadných kolies a odpruženie so zdvihom 24 centimetrov potom zabezpečí pohodlnú jazdu počas celého dňa. Majitelia modelu Sportsman tiež ocenia možnosť ťahaťaž 680 kg, k tomu je možné celých 220,8 kg nákladu naložiť na predný a zadný nosič (platí pre variantu Sportsman 570 X2 EPS). Polaris k modelu Sportsman ponúka tiež široký sortiment originálneho príslušenstva, ktoré je možné na štvorkolku jednoducho pripevniť vďaka systému Lock &Ride, a to bez nutnosti použiť náradie.

sportsman570sp.jpg

Od roku 1995 bolo vyrobených viac ako milión kusov modelu Polaris Sportsman. Jedná sa tak o najpredávanejšiu štvorkoku na svete. Vývoj a výroba všetkých strojov značky Polaris, a to vrátane modelu Sportsman, prebieha v Minnesote v Spojených štátoch amerických. Kompletizácia vozidiel pre európsky trh potom prebieha v poľskom Opole. Model Polaris Sportsman spĺňa homologáciu v kategórii T3b, tj. je možné s ním jazdiť aj po verejných komunikáciách, a to rýchlosťou až 60 km / h. Aktuálna ponuka špeciálnych cien pre modely Polaris Sportsman sa vzťahuje na verzie 570 EPS, X2 570 EPS (so zadnou sedačkou integrovanou do korby) a Touring 570 EPS (predĺžené vyhotovenie). Všetky modely sú homologované ako dvojmiestne.

Akciové ceny modelov:

• SPORTSMAN 570 EPS vo farbe Velocity Blue – 7.999 s DPH

• SPORTSMAN X2 570 EPS vo farbe Sage Green – 9.999 s DPH

• SPORTSMAN Touring 570 EPS vo farbe Velocity Blue – 8.999 s DPH

polaris-touring.jpg
polaris-x2.jpg

Modely Polaris Sportsman 570 za výročné ceny nájdete u všetkých autorizovaných predajcov značky Polaris v Slovenskej republike. Ich aktuálny zoznam je k dispozícii na https://www.polarissk.sk/dealers.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre