Odštartované! Prví motorkári sú už na Šírave

Na Zemplínskej šírave otvoril svoje brány 17. ročník medzinárodného Motozrazu Sveta motocyklov, ktorý každoročne priláka tisícky návštevníkov nielen zo Slovenska, ale aj z okolitých krajín.

Odštartované! Prví motorkári sú už na Šírave

Registrácia motorkárov začala o 10.00 hod. a potrvá až do neskorých nočných hodín.

Pre prvých päťsto zaregistrovaných je pripravený večerný welcome drink a pre všetkých lístok do štvrtkovej tomboly. Na pamätné zrazové tričko sa môže tešiť až prvých tritisíc motorkárov.

Medzi prvými registrovanými mali zastúpenie hlavne domáci motorkári, ale nechýbali ani návštevníci z iných kútov Slovenska, ale aj Čiech a Poľska.

dsc2287.jpg
dsc2290.jpg
dsc1522.jpg

Manželia Ľubomír a Danka Vaškovci, zo Sabinova, sú už stálymi návštevníkmi. „Na zraz chodíme od samého začiatku, takže toto je aj náš 17. ročník. Je to už pre nás taká tradícia. Tešíme sa hlavne na atmosféru. Máme tu už aj množstvo známych a kamarátov. Určite nevynecháme ani koncerty a spanilé jazdy."

Partia kamarátov zo Žiliny dorazila na Zemplín už po ôsmy raz. „Na Slovensku takýto zraz nemá obdobu. Máme to tu veľmi radi a je to pre nás stále taký povedzme vrchol sezóny. Tešíme sa hlavne na spanilé jazdy, ale aj program vyzerá lákavo," zhodujú sa Martin Janda a Lukáš Homola.

Oficiálne otvorenie je naplánované na 18.00 hod. Po ňom budú nasledovať zábavné súťaže.

dsc2302.jpg
dsc2286-2.jpg
dsc2270.jpg

O 20.15 hod. odštartuje spanilá nočná jazda do Michaloviec. Trasa jazdy povedie z rekreačného strediska Hôrka, po Vinianskej ceste na Ulicu Masarykovu, cez Humenskú cestu, Ulicu Jána Hollého a späť na Šíravu.

Večerný program spestria koncerty kapely WITHIN SILENCE, či punk-rockovej formácie HOVÄDA.SK.

Na záver prvého dňa sa premiérovo na Motozraze Sveta motocyklov predstaví skupina ORCHIDEA z Karvinej, ktorá tento rok oslavuje 15. výročie existencie.

dsc2281.jpg
dsc1500.jpg
motorkarizilina.JPG

Večerný program

21.00 h - Koncert WITHIN SILENCE

22.00 h - Welcome drink

22.30 h - Pole Dance

22.45 h - Koncert HOVÄDA.SK

23.45 h - Pole Dance

23.50 h - Tombola

00.15 h - Koncert ORCHIDEA

Celkový program motozrazu:

http://motofan.sk/p/program

(ZOJA)

Buďte s nami v kontakte

Komentáre