Oblečenie pre motocyklových svetobežníkov

Švédskeho producenta kvalitného motocyklového oblečenia a doplnkov Jofama už hádam nemusíme nikomu predstavovať. Výrobca ponúka produkty v troch líniách: Jofama, Halvarssons a Lindstrands. Švédi sú známi svojim dôrazom na detail, precíznosťou vo vypracovaní, použitými materiálmi a modernými technológiami.

Oblečenie pre motocyklových svetobežníkov

BUNDA LINDSTRANDS LUXOR

Bunda Lindstrands Luxor, je určená nielen pre milovníkov veľkých cestovných endúr, ale pre motocyklových svetobežníkov celkovo. Je ušitá z dvojvrstvovej vrchnej textílie s teflónovou povrchovou úpravou. Samozrejmosťou sú kvalitné protektory s nastaviteľnou pozíciou pre čo najväčšie prispôsobenie postave jazdca. Okrem sériových protektorov na ramenách a lakťoch môže byť bunda dovybavená aj originálnym chrbtovým protektorom. Za zmienku určite stoja aj originálne technológie HI-ART® (až o 500% pevnejší textil na najviac namáhaných miestach), Dryway+® (laminovaná technická membrána s výbornou vodeodolnosťou a priedušnosťou) a Outlast® (vyberateľná vložka s tepelnou izoláciou vďaka materiálu Thinsulate®).

Farby: šedá s čiernou / čierna

NOHAVICE LINDSTRANDS LUX

Švédska značka Lindstrands z produkcie výrobcu Jofama je pravidelne oceňovaná v rôznych testoch bezpečnosti v celosvetových médiách. Na prvý pohľad je vidieť krásne vypracované strihy a v neposlednom rade nezameniteľný dizajn. Bunda Luxor tvorí sadu s nohavicami Lux, ktoré sú rovnako ideálnou voľbou pre cestovateľov a rovnako patria medzi top modely v ponuke textilných nohavíc Lindstrands. Nohavice sa dajú jednoducho pomocou zipsu pripnúť k bunde Luxor a tvoria tak dokonalý celok vhodný do akéhokoľvek počasia. Sedacia časť nohavíc je spevnená pomocou kožených výstuh. Samozrejmosťou sú vetracie otvory, nastaviteľný pás a dĺžka nôh či reflexné prúžky. Výrobca použil u nohavíc Lux rovnaké technológie ako u bundy Luxor: HI-ART®, Dryway+® a Outlast®.

Farby: čierna

Predáva: 711 Shop Zone,

Horná Streda 711

www.711shopzone.sk

bundapneumoto2.jpg
nohavicepneumoto1.jpg
nohavicepneumoto2.jpg


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

SADA NA ÚDRŽBU REŤAZE

SADA NA ÚDRŽBU REŤAZE

3.12.2023
Autor: redakcia
Bunda MACNA TERRITOR

Bunda MACNA TERRITOR

30.11.2023
Autor: redakcia
Bunda MACNA ASPIRE

Bunda MACNA ASPIRE

15.11.2023
Autor: redakcia
KRYCIA PLACHTA

KRYCIA PLACHTA

12.11.2023
Autor: redakcia

Komentáre