Nový scrambler od Royal Enfield

Indický Royal Enfield oficiálne predstavil svoj nový scrambler model s trošku komplikovaným, no štýlovým menom - Bullet Trials Works Replica 500 / 350. So zdvihnutým výfukom, retro mriežkou svetlometu - ostatné scramblery už sa môžu začať triasť.

Nový scrambler od Royal Enfield

Prvým Enfieldom s odpruženou zadnou kyvnou vidlicou bol v roku 1948 model Bullet Trails 350. A teraz 70 rokov neskôr Royal Enfield predstavuje svoj nový scrambler model s legendárnym menom Bullet Trials. Alebo teda v plnom znení Bullet Trials Work Replica.

gallery15.PNG
gallery2.PNG

India je obrovská krajina s množstvom nekvalitných ciest, takže už originálny Bullet veľmi slušne zvláda jazdu v štýle scramblera. Nový Trials má úplne rovnaký podvozok i pružiace komponenty, rovnako aj 19 / 18 palcové kolesá vpredu / vzadu.

gallery16-1.PNG
gallery1.PNG
gallery3.PNG
gallery16.PNG

Hlavným rozdielom oproti sériovému modelu Bullet 500 / 350 je dizajn motocykla s dohora namierenou výfukovou koncovkou, novou podsedadlovou časťou s ľahkým zadným blatníkom, gumové chrániče prednej vidlice a v neposlednom rade štýlová mriežka predného svetlometu. A vyššie vyvedené riadidlá, ktorá napomáhajú jazde v stúpačkách.

Na prvý pohľad musíme pozitívne zhodnotiť, že Enfield postavil jednoznačne krásny scrambler.

bullettrials500.png
bullettrials350.png

Buďte s nami v kontakte

Komentáre