Nový Indian Roadmaster Elite

Indian Motorcycles pridal do svojho predajného programu v roku 2020 aj poriadnu chuťovku pre priaznivcov veľkých turistických motocyklov - model Roadmaster v špeciálnej edícii Elite.

Nový Indian Roadmaster Elite

Aj s príchodom úplne nového bagger modelu Challenger zostáva kráľom turistických modelov Indian Motorcycles ich tradičný Roadmaster, ktorý je poháňaný krásnym klasickým vzduchom chladeným dvojvalcom s objemom 1.811 ccm a krútiacim momentom 162 Nm. V elektronickej výbave nechýba infotainment Ride Command s veľkým 7 palcovým dotykovým displejom s konektivitu a navigačným systémom. Luxusné audio má u sériového modelu hudobný výkon 200 wattov. A Indian pridáva ešte vyhrievané rukoväte, LED svetlomet, bezkľúčové štartovanie a tempomat.

indian-roadmaster-elite-1.jpg

indian-roadmaster-elite-4.jpg
indian-roadmaster-elite-5.jpg

A teraz s novou luxusnejšou verziou Elite pridáva Indian ešte niečo naviac. Po prvé je to väčšia pohonná jednotka Thunder Stroke 116 so zdvihovým objemom až 1.900 ccm. Už na prvý pohľad je viditeľná aj špeciálna farebná úprava s ručným striekaním a linkovaním, ktoré spolu trvá až 30 hodín. Ďalší upgrade je výkonnejšie až 600 wattové audio. Tri diaľkovo uzamykateľné kufre majú celkový objem až 140 litrov.

indian-roadmaster-elite-2.jpg

Kompletnú ponuku motocyklov Indian a testovaciu jazdy si môžeš objednať na www.indianmotorcyclesk.sk

jazdy.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre