Nový francúzsky Scrambler

Francúzska značka Mash sa venuje hlavne klasikám s malým zdvihovým objemom, ktoré sú vyrábané ako inak v Ázii. No najnovší model Mash X-Ride Classic 650 vás určite chytí za srdce.

Nový francúzsky Scrambler

Značka Mash sa vydala podobnou cestou ako množstvo malých lokálnych európskych "výrobcov" motocyklov, ktorí si na dostupnom ázijskom základe vytvoria vlastný dizajn a ten potom predávajú pod vlastnou značkou v Európe. Rovnako ako napríklad v Čechách Jawa s modelom 350 OHC, či v Poľsku značky Junak a Romet. Francúzsky Mash má vo svojej ponuke celkom vydarené retro motocykle, no v podstate nie sú ničím výnimočné - vyrábajú sa v čínskej továrni Shineray rovnako ako Jawa 350 OHC.

mash-x-ride-650-4.jpg

mash-x-ride-650-5.jpg
mash-x-ride-650-7.jpg

Nová 650-tka X-Ride Classic je však jednoznačne iná. Používa veľký motor - konkrétne je to licenčný motor Hondy, ktorý sa kedysi montoval do motocyklov Dominator 650. A ten scrambler klasike fakt pristane! Jednoduchý vzduchom chladený jednovalec má silu 40 koní. Pridajte k tomu jednoduchý, no moderný retro dizajn a hotovo! S Full LED svetlometom a naopak úplne obyčajnou ručičkovou prístrojovkou vyzerá X-Ride výborne!. Cena je zatiaľ neznáma, no mala by byť okolo 6.000 eur, čo je rozumný peniaz za kus dobre vyzerajúcej retro motorky.

mash-x-ride-650-3.jpg

mash-x-ride-650-9.jpg
mash-x-ride-650-6.jpg


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre