Nový dostupný Triumph Trident

Triumph už vôbec netají svoj nový projekt modelu Trident a odhaľuje prvé detaily tejto novinku roku 2021. Trident chce konkurovať dostupným naháčom ako je Yamaha MT-07 či Kawasaki Z650.

Nový dostupný Triumph Trident

Anglický Triumph oprášil staré meno Trident a pod týmto označením pripravuje dostupný trojvalcový naháčik, s ktorým chce konkurovať dostupným japonským motocyklom ako je MT-07 či Z650. Detaily motora sú zatiaľ tajné, no na prvý pohľad to vyzerá na zmenšený, uškrtený motor zo športových strojov Street Triple - vývoj úplne nového motora by pre Triumph asi nedával veľký zmysel.

triumph-trident-2020-1.jpg

Úspora oproti modelom Street Triple by mala byť hlavne v jednoduchšom oceľovo ráme a komponentoch. Aj keď obrátená predná vidlica Showa a brzdy Nissin nevyzerajú našťastie úplne low cost. Svetlomet musí byť Full LED, no prístrojovka vyzerá byť jednoduchšia, okrúhla, takže plne farebnú TFT asi neočakávame. Oproti MT-07 by však mal byť Trident vybavený aj nejakou tou základnou elektronickou výbavou, takže s najväčšou pravdepodobnosťou nebude až taký dostupný ako Yamaha.

triumph-trident-2020-3.jpg

Kompletnú ponuku motocyklov Triumph nájdete TU

Buďte s nami v kontakte

Komentáre