Nový budget Softail - Softail Standard

Ak nemáte na poriadny Harley, kúpite si japonský cruiser. Tak toto už dávno neplatí, pretože ak nemáte na poriadny Harley, môžete si kúpiť niektorý z rozpočtových modelov. Ako napríklad nový Softail Standard.

Nový budget Softail - Softail Standard

Harley sa čoraz viac snaží osloviť širšiu skupinu zákazníkov. Rôznymi novými modelmi, alebo aj novou cenovou politikou. Tou v poslednom roku aj predstavovanie lacnejších základných verzií ako napríklad Electra Glide Standard, či tentokrát model Softail Standard.

harley-softail-standard-2.jpg

Softail Standard je dizajnovo maximálne jednoduchý Bobber postavený na platforme Softail. V klasickej čiernej farbe Vivid Black doplnenej žiariacim chrómom a leštenými povrchmi však nepôsobí vôbec lacno. Vyzerá len jednoducho, čisto, čo mnohým bude určite vyhovovať, pretože čierna motorka so striedmou dávkou chrómu jednoducho nestarne.

harley-softail-standard-4.jpg
harley-softail-standard-5.jpg

Ako pohon slúži menší motor Milwaukee-Eight 107 s objemom 1.750 ccm. Kolesá sú postavené na vypletaných ráfikoch - vpredu 19, vzadu 16. Jednoduché úzke "Mini Ape" riadidlá a jednosedadlo. Bobber ako vyšitý. V neposlednom rade však úspech záleží aj od ceny. Doteraz najlacnejší Softail - Street Bob stál 14.352 eur, nový Softal Standard ide ešte nižšie s cenovkou 13.277 eur.

harley-softail-standard-3.jpg
harley-softail-standard-6.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre