Novinky Harley-Davidson až v januári

Americká značka Harley-Davidson predstaví svoje novinky pre rok 2021 na celosvetovom online podujatí, ktoré sa bude konať 19. januára 2021. Môžete sa ho zúčastniť aj vy!

Novinky Harley-Davidson až v januári

Harley-Davidson predstaví nový modelový rok 2021 na prvom celosvetovom evente, ktorý sa bude konať 19.januára aj za účasti amerického herca, režiséra a vášnivého motorkára Jasona Momoa. Prihlásiť sa na event môže každý fanúšik značky. Stačí, keď kliknete na: www.H-D.com/21

harley-davidson-2021-1.jpg

Jason Mamoa však medzitým už jazdí na novom prototype Pan America: „Motorky a Harley-Davidson pre mňa predstavujú stále nové a nové príležitosti pre hľadanie dobrodružstiev so zaujímavými ľuďmi a prinášajú mi inšpiráciu, ktorú som vyjadril v sérii United We Will Ride," hovorí Jason Momoa. „V rámci našej spolupráce s Harley-Davidson som mal úžasnú možnosť vidieť a jazdiť nový motocykel Pan America 1250. Je to perfektný stroj a pre mňa predstavuje kombináciu mojej lásky k prírode, novým zážitkom a značke Harley-Davidson. Som presvedčený, že jazdci budú z tohto nového stroja veľmi nadšení," dodáva Jason.

harley-davidson-2021-4.jpg

Predstavenie Pan America až 22.februára 2021

Počas prezentácie Harley-Davidson, ktorá sa bude konať 19. januára 2021 budú predstavené predovšetkým klasické stroje H-D pre rok 2021, no o mesiac neskôr, 22. februára 2021 bude konečne uvedený finálny model Harley-Davidson Pan America™ 1250.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre