Nová Yamaha MT-03 pre rok 2020

Jednoznačne najpočetnejšou rodinou naháčou na trhu je família Yamaha MT. Obľúbená tristovka MT-03 dostala v roku 2020 dôležitý update, ktorý vidieť už na prvý pohľad podľa úplne nového svetlometu s Full LED čočkou.

Nová Yamaha MT-03 pre rok 2020

Yamaha od roku 2013 predala v Európe celkovo 241.000 kusov všetkých modelov MT, vďaka čomu si drží svoje pevné miesto na trhu. A to vo všetkých objemových kategóriách vrátane triedy A2, kde patrí práve MT-03. Nová trojka zaujme predovšetkým novou tvárou s dvoma dennými svetlami a spodnou LED čočkou, ktorá funguje na hlavné osvetlenie v noci.

yamaha-5.jpg
yamaha-4.jpg

O pohon sa stále stará výborný radový dvojvalec s objemom 321 ccm, ktorý patrí medz to naj v triede naháčikov A2. Dôležité zmeny sa však udiali v oblasti podvozku. Nová je predná vidlica s priemerom 37 mm, ktorá je konečne obrátená Upside-Down. A update dostala aj zadná centrálna pružiaca a tlmiaca jednotka. A celkový dojem z novšieho modernejšieho motocykla podčiarkujú aj nové LED smerovky a lepšie čitateľná LCD prístrojovka, ktorú MT-03 prebrala zo superšportovej YZF-R3.

yamaha-1.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre