Nová Suzuki RM-Z 250 2019

Suzuki má konečne novú dvestopäťdesiatku. Vyzerá luxusne a pre rok 2019 má kopec úprav. No dočkali sme sa aj elektrického štartéra?

Nová Suzuki RM-Z 250 2019

Suzuki nás konečne prekvapila novým offroad strojom. Po rokoch bez veľkých zmien je tu konečne nová RM-Z 250. Na prvý pohľad je nový dizajn plastov, ktoré majú ostrejšie tvary a nová RM-Z pôsobí oveľa ľahším dojmom. Oveľa dôležitejšou úpravou je však úplne nový rám pozváraný z krásne profilovaných hliníkových odliatkov. Rovnako úplne nová je aj zadná kyvka. Čo sa týka komponentov, stará predná vidlica dostala len upgrade, zadný tlmič je úplne nový.

rmz25002.jpg

Motor je tiež poriadne prepracovaný a mal by produkovať viac koní a viac krútiaceho momentu. No elektrický štartér bohužiaľ Suzuki RM-Z 250 stále odmieta, takže do toho budete musieť stále kopať pravou nohou. Poteší však upgrade elektroniky - na ostrých štartoch poteší Holeshot Assist Control a pri jazde na blate aj offroad trakčná kontrola. Nové sú aj účinnejšie brzdy a sériové Dunlop pneumatiky. Z dôvodu reštrukturalizácie továrne Suzuki by sa však nová RM-Z 250 mala dostať na trh až na jar 2019.

rmz25003.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre