Nový bagger z dielne Indian - nový Challenger

Indian Motorcycles posúvajú latku na úplne nový level s modelom Challenger, ktorý znamená nový superluxusný bagger, aký Amerika ešte nevidela.

Nový bagger z dielne Indian - nový Challenger

S Challengerom prichádza na trh v prom rade úplne nová pohonná jednotka - najmodernejší dvojvalec, ktorý kedy zliezol z výrobného pásu Indian Motorcycles. Dvojvalec s označením Power Plus je chladený kvapalinou a ponúka pri objeme 1.769 ccm krásny výkon 122 koní, no predovšetkým neskutočne masívny krútiaci moment 178 Nm. Moderné technológie sa miešajú s klasickým nadčasovým dizajnom v každom detaili, nielen čo sa týka pohonnej jednotky.

indian-challenger-2.jpg

Štýlová klasicky strihaná kapotáž je kombinovaná s moderným LED svetlometom. A ronvako klasická ručičková prístrojovka s analógovým otáčkomerom je doplnená o ultramoderný dotykový 7 palcový TFT displej s navigáciou a plnou konektivitou. No Challenger nasadzuje latku aj v oblasti podvozku s hliníkovým rámom, ktorý je v tejto kategórii mtooriek skutočne jedinečný. Ďalej počítajte so športovo orientovanou obrátenou prednou vidlicou a radiálne upevnenými brzdami Brembo. A aj v oblasti elektroniky sa Challenge vymiká z triedy klasík a využíva elektronické systémy, aké sme v tejto kategórii ešte nevideli. Trakčná kontrola, zákrutové ABS či vlastný systém kontroy záťahu krútiaceho momentu Drag Torque Control.

indian-challenger-5.jpg

indian-challenger-3.jpg
indian-challenger-4.jpg


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre