Na motozraze aj výstava nových motoriek

Okrem tisícok najrôznejších dvojkolesových strojov, na ktorých dorazia účastníci tohtoročného Motozrazu Sveta motocyklov budete môcť v dejisku akcie obdivovať aj viacero značiek a modelov nových motocyklov.

Na motozraze aj výstava nových motoriek

Po vlaňajšej premiére výstavy nových motocyklov sme v spolupráci s oficiálnymi predajcami tento rok pripravili ešte pestrejšiu porciu rôznych značiek a modelov.

Americkú klasiku bude reprezentovať legendárna značka Indian, ktorú privezie oficiálny díler zo Zvolena – firma Klasik Moto. Tešiť sa môžete na modely Chief Classic, či temný Chief Dark Horse. Pre priaznivcov väčšieho luxusu a dlhších vzdialeností tu bude veľký Chieftain, športovejšie ladení jazdci zasa môžu obdivovať Indian Scout.

Zo zámoria dorazí aj značka Victory, takisto v zastúpení zvolenského oficiálneho dílera Klasik Moto. Konkrétne to budú modely Vegas, Judge, či najčerstvejší prírastok menom Octane.

Pestrú porciu modelov si pre záujemcov pripravila aj bavorská značka BMW a jej oficiálny díler K-moto Košice. Mototuristi hľadajúci luxus sa pravdepodobne najskôr pristavia pri šesťvalcovej vlajkovej lodi K1600GT, či jej dvojvalcovom súrodencovi R1200RT. Športovejšie ladení turisti budú mať k dispozícii S1000XR, dobrodružnejšie ladení mototuristi zasa určite neprehliadnu legendu a jeden z najpredávanejších modelov značky – R1200GS Adventure. V BMW neobišli ani dnešný trend retro tvarov a na Motozraz Sveta motocyklov privezú klasicky ladený R nineT.

Na svoje si teda príde skutočne každý. Okrem obzerania samotných strojov budete môcť s predajcami prebrať aj možnosti doplnkovej výbavy, či rôzne formy financovania nového motocykla.

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Vitaj nový Indian Scout!

Vitaj nový Indian Scout!

3.4.2024
Autor: Massimo
Indian Riders Fest 2024

Indian Riders Fest 2024

24.3.2024
Autor: mixxo
Video test BMW R1300 GS

Video test BMW R1300 GS

13.3.2024
Autor: mixxo
BMW M 1000 XR

BMW M 1000 XR

29.12.2023
Autor: Massimo

Komentáre