Na MOTOvýlete s Ryan Villopotom #2

Obľúbenec Ryan Villopoto #2 sa opäť ukázal na pretekoch... Tentokrát na 125-ke!

Na MOTOvýlete s Ryan Villopotom #2

Chalani z transworld motocross sa zúčastnili perfektného výletu a všetkým nám verným a doživotným fanúšikom priblížili ako vie fungovať hviezda profesionálneho MX a SX na dôchodku.

Bavíme sa o mašine na víťazstvá Villopotovi, ktorý toho vo svojej kariére dosiahol naozaj veľmi veľa. Povesť dríča, ktorý bral každý jeden pretek vážne a prípravu na 110 percent ho dotiahla až na samý vrchol kariéry, ktorú tak trošku neslávne ukončil v seriáli MXGP. Nič to ale nemení na faktoch, že RV#2 patril k najrýchlejším a najprecíznejším pretekárom sveta a tak zostal v pamäti nás všetkých.

villo1.jpg

Vo videách nižšie môžete vidieť, ako si momentálne Villopoto žije... Prekvapuje vás značka Yamaha? Po skončení kariéry, ktorej väčšia časť patrila Kawasaki, sa Villopoto rozhodol prijať ponuku ambasádora v USA u Yamahy. (Kawasaki má Jeremyho MCgratha a tak sa tam miesto už nenašlo). Osobne si myslím, že Yamaha nieje žiaden problém a modrá mu svedčí rovnako dobre.

Videá sa natáčali počas AMA PRO MOTOCROSS víkendu na známej trati Washougal, kde Villopoto štartoval v triede ALL STAR RACE 125...



Čo k takému jazdeniu potrebuje MX dôchodca? Kvalitne prerobenú dodávku v americkom štýle, vyčančanú a určite aj trošku poladenú 125-ku, dobré tlmiče, mechanika, veľký gril a dobrú partiu priateľov.



Môže vás prekvapiť úsmev aký Villopotovi žiari na videách, ale vraj ide momentálne o jedného z najzábavnejších ľudí v depe a tá vážnosť, ktorá sprevádzala jeho kariéru je už preč.



Mňa osobne prekvapilo aj pitie piva, ale keď nad tým porozmýšľam, tak sa už jedná naozaj len o zábavu a k nej jedno dve pivká patria...

idbtclqbx3600x400.jpg



Mimochodom Villopoto pretek vyhral a na stupňoch ho doplnili: Legenda Mike Brown #3 Husqvarna a kolega z Yamahy Wil Hahn #69

1691090080allstarsmx18washougalrs075.jpg

zdroj/foto: transworld motocross, Rich Shepherd

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre