MV Agusta Superveloce S pre rok 2021

Superveloce znamená v preklade z taliančiny super rýchlu motorku. A Taliani sa tentokrát poponáhľali, aby ich Superveloce pred začiatkom sezóny splnila Euro5 emisie. A pridali aj novú verziu S.

MV Agusta Superveloce S pre rok 2021

Tento rok je dobrým zvykom, že výpis zmien na motocykloch začína upraveným motorom, ktorý sa dokáže skamarátiť s Euro5 emisiami. MV Agusta to zvládla bez straty jediného koníka len vďaka úpravám na motore ako napríklad diamantová úprava valcov, vylepšeniam na ventilových rozvodoch, nové sú vstrekovače a výfuková sústava - s hranatými výfukovými koncovkami. Takže bez nárastu zdvihového objemu Superveloce stále dosahuje krásnych 147 koní zo 798 ccm. Pri totožnej suchej hmotnosti 173 kg. Lepšiemu priebehu výkonu by mala pomôcť upravená elektronika a lepší zážitok z ovládania ponúka ľahšie idúca spojka.

mv-agusta-superveloce-s-2021-2.png
mv-agusta-superveloce-s-2021-3.png

mv-agusta-superveloce-s-2021-2.jpg

Výraznejšie zmeny sa diali v oblasti elektroniky - s novou riadiacou jednotkou pribudli zákrutové ABS, náklonová trakčná kontrola i premyslený Front Lift systém, ktorý dovoľuje kontrolovanú jazdu po zadnom namiesto toho, aby vám úplne pokazil túto zábavku ako v minulosti. Nechýba systém Launch Control ani Quickshifter. A to všetko dokážete nastavovať krásne vo farbe vďaka novej 5,5" TFT prístrojovke.

mv-agusta-superveloce-s-2021-10.jpg

A k tomu všetkému ešte úplne nová verzia S, ktorá používa krásne ľahučké vypletané retro kolesá namiesto zliatinových. Klasický vintage fíling pridáva aj sedadlo potiahnuté hnedou Alcantarou. A k tomu všetkému ešte môžete mať aj racingový kit s jednosedadlom a výfukovou koncovkou Arrow. Cena štandardnej Superveloce začína od 20.700 eur, verziu S môžete mať od 23.600 eur.

mv-agusta-superveloce-s-2021-5.jpg
mv-agusta-superveloce-s-2021-7.jpg
mv-agusta-superveloce-s-2021-6.jpg
mv-agusta-superveloce-s-2021-8.jpg

mv-agusta-superveloce-s-2021-1.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre