Malý, ľahký, dostupný... Interphone Start

Komunikátory Interphone od talianskeho výrobcu CellularLine sú u nás už dostatočne populárne a čoraz viac rozšírené. Samozrejme, neustále pribúdajú novinky, medzi tie najčerstvejšie patrí šikovný, kompaktný model Interphone Start.

Malý, ľahký, dostupný... Interphone Start

Malý a elegantný

Na prvý pohľad vás Interphone Start upúta svojimi miniatúrnymi rozmermi, pre ktoré si ho musíte okamžite obľúbiť. Že v tom musí byť nejaký fígeľ? Máte pravdu, je to prefíkaný prístroj, ktorého riadiaca jednotka a akumulátory sú integrované v slúchadlách a na vonkajšiu stranu prilby je vyvedený vlastne len ovládací panel. „Krabička" má rozmery len 45 x 26 x 10 mm a váži 46 gramov. Napriek malým rozmerom sa môže tento komunikátor pochváliť aj slušnou výdržou akumulátorov. Nabitie trvá len dve hodiny, potom by mal prístroj vydržať 12 hodín v zapnutom „stand by" stave, či celé štyri hodiny hovoru.

btstart01mainhr.jpg

Predovšetkým handsfree

Komunikátor Interphone Start je určený predovšetkým pre tých, ktorí chcú byť zastihnuteľný prostredníctvom telefónu aj pri jazde na motorke. S mobilom prístroj prepojíte pomocou Bluetooth a môžete pokojne telefonovať aj počas jazdy. V závislosti od modelu telefónu dokonca ponúka možnosť hlasového vytáčania, nechýba ani funkcia rýchlej voľby posledného volaného čísla.

btstart09usehr.jpg

Spojte sa so spolujazdcom

Interphone Start slúži aj ako jednoduchší interkom umožňujúci komunikáciu medzi jazdcom a spolujazdcom. Pochopiteľne, prístroj musia mať v prilbe zabudovaný obidvaja. Výrobca udáva dosah približne 10 metrov. Mikrofón je navrhnutý ako smerový tak, aby bol minimalizovaný šum vetra, takže Interphone start môžete použiť aj na otvorenej prilbe. Samozrejme, pri použití na motorke sa počíta aj s nástrahami počasia. V tomto smere nemusíte mať obavy, prístroj je vodeodolný.

btstart14zenithfronthr.jpg

Aj hudba, či navigácia

Novinku môžete použiť aj na počúvanie hudby z vášho smartfónu, či z MP3 prehrávača. Samozrejme, pripojíte ich bezdrôtovo, prostredníctvom Bluetooth. Nemusíte mať pritom obavy z nekvalitnej reprodukcie, o čistý zvuk sa stará dvojica stereoslúchadiel. Toto šikovné riešenie s viacerými funkciami zbalenými do kompaktného prístroja nemá zatiaľ presne stanovenú cenu, no tá by sa mala pohybovať do 80 eur, čo je veľmi prijateľná cifra. Za zmienku stojí aj skutočnosť, že Interphone teraz na začiatku sezóny znížil ceny aj v prípade ostatných komunikátorov.

V balení Interphone Start nájdete:

  • ovládaciu jednotku
  • dvojicu reproduktorov
  • mikrofón
  • lepiace podložky na upevnenie ovládacej jednotky
  • lepiace podložky na upevnenie reproduktorov vo vnútri prilby
  • nabíjací kábel USB-microUSB
    btstart3dpack.jpg

www.recallsk.sk


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre