Limitovaná edícia Harley-Davidson GMC Sierra

Pickup Ford F-150 v špeciálnej edícii Harley-Davidson poznajú určite všetci fanúšikovia amerického Harleju aj nadšenci automobilov pickup. Tento rok však Harley-Davidson spolupracuje aj s inou americkou značkou.

Limitovaná edícia Harley-Davidson GMC Sierra

Pickup F-150 v limitovanej edícii Harley-Davidson je už viac ako 10 rokov tradičným spestrením ponuky truckov značky Ford. A na svedomí ho má customová dielňa Tuscany Motor Company, ktorá takéto edície vyrába s pomocou vlastných customových dielov. V roku 2020 však má značka Harley-Davidson novinku, pretože hlavným pickup partnerom bude výrobca GMC, aj keď v prípade záujmu Tuscany Motor Company vyrobí aj nejaký ten Ford.

gmc-harley-davidson-8.jpg

gmc-harley-davidson-3.jpg
gmc-harley-davidson-6.jpg

GMC Sierra v limitovanej edícii Harley-Davidson bude postavený nielen v tradičnej čiernej farbe s doplnkovou oranžovou, ale aj v bielej s oranžovou. Vyrobených bude len limitovaných 250 kusov, ktoré budú rozmiestnené po predajcoch GMC v USA, alebo si ho záujemcovia z USA môžu objednať aj online. Cena je stanovená na 94.995 USD, čo je v prepočte približne 85.500 eur.

gmc-harley-davidson-1.jpg

gmc-harley-davidson-5.jpg
gmc-harley-davidson-4.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre