Limitovaná edícia Diavel 1260 Lamborghini

Čo vznikne, keď sa spoja dve luxusné športové značky? Ducati sa inšpirovala Lamborghinim a postavila jeden neskutočne krásny kus mašinérie – predstavujeme vám limitovanú edíciu Ducati Diavel Lamborghini.

Limitovaná edícia Diavel 1260 Lamborghini

Tieto dve legendárne talianske značky spája hlavne ich majiteľ, ktorým je nemecké Audi, ktoré zase patrí do koncernu VW. V prípade Lamborghini Siàn FKP 37, ktoré pózuje pri novej limitke, a ktoré bolo jej hlavnou inšpiráciou, hovoríme o 6,5 litrovom 12 valcovom motore s výkonom 819 koní a cenou viac ako 2 milióny eur. Ducati však tiež nie je skúpa na euráčiky a svojej limitovanej edícii zadelila cenu 35.000 eur, čo je približne o 10.000 eur viac ako štandardný Diavel.

ducati-diavel-lamborghini-4.jpg
ducati-diavel-lamborghini-3.jpg
ducati-diavel-lamborghini-5.jpg

ducati-diavel-lamborghini-6.jpg

630 kusov Ducati Diavel Lamborghini

U Lamborghini zišlo z výrobného pásu len 63 kusov limitky Siàn FKP 37, Ducati má menej skromné očakávania, pretože vyrobených bude až 630 kusov matného zeleného modelu Diavel. Továreň Lamborghini bola založená v roku 1963, takže preto tá hra s číslom 63, ktoré je aj na kryte chladiča limitovaného Diavela. Okrem exkluzívnej matnej zelenej je Diavel 1260 Lamborghini samozrejme vybavený množstvom vylepšených komponentov, plne nastaviteľným pružením od Öhlinsu, špeciálnymi ľahučkými kovanými kolesami v dizajne športových automobilov a hlavne obrovským množstvom karbónových dielov.

ducati-diavel-lamborghini-9.jpg


Buďte s nami v kontakte

Komentáre