Leatt už má v ponuke aj čižmy

Juhoafrický špecialista na ochranné oblečenie pre offroad jazdcov - firma Leatt má v roku 2020 zaujímavú novinku, na ktorú sme dlho čakali. Svoje prvé offroad čižmy GPX 5.5 FlexLock.

Leatt už má v ponuke aj čižmy

Špecialista na krčný chránič Neckbrace sa v priebehu rokov vypracoval na špecialistu v celkovej ochrane enduro a motokrosových jazdcov. V ponuke značky Leatt už nechýbajú od minulého roku ani okuliare a tento rok pridáva Leatt aj úplne nové čižmy GPX 5.5 FlexLock.

leatt-flexlock-2.jpg
leatt-flexlock-3.jpg

Na prvý pohľad si vás určite získajú svojim dizajnom, ktorý je na prvý pokus značky jednoznačne krásny moderný. GPX 5.5 FlexLock je top modelom značky a kým ostatní výrobcovia riešia dobrú pohyblivosť u svojich top čižiem pomocou kĺbov, Leatt prišiel s úplne novým revolučným riešením, ktoré označuje ako FlexLock. Ten poskytuje perfektnú pohyblivosť, no len do určitého bezpečného momentu, za ktorým už by prepruženie topánky mohlo znamenať zranenie jazdca. Najlepšie je systém kĺbov vidieť pri pohľade zozadu.

leatt-flexlock-1.jpg

Čižmy GPX 5.5 FlexLock sme zatiaľ skúšali len v predajni, no na prvé obutie sú veľmi pohodlné. Vnútorná výstelka je fakt komfortná, takže sa jazdcovi dobre prispôsobí a môže v topánke určite stráviť celé hodiny jazdenia.

Čižmy Leatt GPX 5.5 FlexLock sa u nás predávajú v dvoch kombináciách - čiernej a čierno-bielej.

Aktuálna cena čižiem je 359 EUR, predáva Foxracing.sk

https://www.foxracing.sk/shop/moto-oblecenie/cizmy/mx-enduro/

gpxbootsnew0005leattbootgpx55flexlockwhtblksole3020002120.jpg
leatt-flexlock-4.jpg


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre