KTM motocross 2021

Nové motokrosové modely KTM modelového roku 2021 prichádzajú s množstvom zaujímavých úprav a jednou veľkou novinkou, vďaka ktorej si môžete vašu motorku nastaviť prostredníctvom smartfón aplikácie.

KTM motocross 2021

Významné úpravy na motore má predovšetkým najsilnejšia 450 SX-F, vďaka čomu je motor spoľahlivejší, ľahší a poskytuje ľahší prístup k bežnému servisu, čo MX jazdci určite ocenia. Oveľa zaujímavejšou novinkou je však nový modul, vďaka ktorému môžete motor nových štvortaktných SX-F modelov 2021 spojiť s vašim smartfónom. V KTM Power Parts katalógu bude čoskoro dostupná jednotka KTM Connectivity Unit, ktorá prostredníctvom aplikácie myKTM dokáže poladiť váš motor presne podľa vlastných požiadaviek.

ktm-motocross-2021-1.jpg
ktm-motocross-2021-2.jpg

A to buď úplne jednoducho, intuitívne v režime určenom pre hobíkov s nastavením typu trate (piesok, hlina, tvrdý podklad), poveternostných podmienok (suchá trať, mokrá trať) a nastavením stupňa trakčnej kontroly. Alebo v pokročilom režime Advanced môžete úplne dôkladne nastavovať navyše aj ďalšie hodnoty ako brzdnú silu motora, agresívnosť odozvy plynovej rukoväte a stupeň systému Launch Control. A aplikácia vám zároveň poslúži aj ako výborná kalkulačka pri nastavovaní podvozku motocykla, pretože pri zadaní vašej hmotnosti, typu trate vám v závislosti od zvoleného jazdného štýlu poradí presné nastavenie predpätia tlmiča, tlaku vzduchu vo vidlici, kompresie a odskoku.

ktm-motocross-2021-5.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre