KTM a Husqvarna majú elektrické odrážadlá

KTM a Husqvarna minulý rok predstavili krásne elektrické odrážadlá, ktoré vyrábajú v spolupráci s americkým producentom Stacyc. Teraz sa tieto malé elektrické zábavky pre najmenších dostali aj k nám do Európy.

KTM a Husqvarna majú elektrické odrážadlá

Koncept elektrického odrážadla Stacyc je ideálnym zvezením pre najmenšie deti. Nízke sedadlo, jednoducho vymeniteľná batéria podobná tým z aku náradia, ľahučká hmotnosť = neobmedzená zábava a bezpečné jazdenie. Menší model s 12" kolesami je určený pre deti od 3 do 5 rokov, váži menej ako 8 kg. Väčší model so 16" kolesami robí radosť deťom od 4 do 8 rokov a vďaka výkonnejšiemu motoru ponúka extra zábavu aj pre rýchlejšie deti.

husqvarna-ktm-stacyc-1.jpg

husqvarna-ktm-stacyc-4.jpg
husqvarna-ktm-stacyc-3.jpg

Menši 12" model stojí 845 eur, väčší 16" model 934 eur, čo nie je určite málo. Za to však dostanete ten najmenší elektrický motocykel, s ktorým sa dá jazdiť v skutočnom teréne, s troma výkonovými režimami. Pri tom najslabšom režime sa nemusíte obávať o bezpečnosť pri začínajúcom dieťati a pri tom najvýkonnejšom režime už malé vozidielká celkom pekne upaľujú, pričom nechýba ani poriadna zadná brzda. Dojazd batérie je 30-60 minút, doba nabíjania 45-60 minút.

husqvarna-ktm-stacyc-6.jpg
husqvarna-ktm-stacyc-2.jpg

husqvarna-ktm-stacyc-7.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre