Je tu nová Suzuki DR BIG!

Klameme, je to len nový V-Strom 1050, ktorý vyzerá ako originálna DR 800 z osemdesiatych, ktorú každý poznal pod menom Dr. Big. Každopádne nový V-Strom má Full LED svetlomet a ešte kopec iného.

Je tu nová Suzuki DR BIG!

Suzuki si po šiestich sezónach povedala, že je čas urobiť poriadny update veľkého modelu V-Strom. A okrem úplne nového dizajnu poteší hlavne modernejšia technika. Full LED svetlomet je krásny hranatý, rovnako ako hranatá je aj prístrojovka - nie farebné TFT, ale stále pekný moderný inverzný LCD displej.

suzuki-vstrom-1050-3.jpg

No podstatné veci sa diali aj pod nádržou. V-Strom má teraz číslo 1050, aj keď objem motora je stále rovnaký 1.037ccm. Suzuki však chcela naznačiť, že motor je teraz silnejší, výkon vzrástol o 7 koní a dvojvalec zároveň spĺňa normu Euro 5. Suzuki až teraz nasadila elektronický plyn Ride by Wire a Stromík má v základnej výbave hneď tri jazdné režimy a trakčnú kontrolu s offroad režimom. Verzia XT je navyše vybavená aj tempomatom a náklonovým ABS, ktoré sleduje naklonenie podľa lepšej šesťosej riadiacej jednotky.

suzuki-vstrom-1050-4.jpg

suzuki-vstrom-1050-5.jpg
suzuki-vstrom-1050-2.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre