Indiáni majú nový Chieftain Elite

Americký Indian Motorcycle nám tento rok ponúka veľmi pekné chuťovky zo segmentu klasických motoriek. Po novej generácii modelov Chief je tu tentoraz nový bagger Chieftain v limitovanej edícii Elilte.

Indiáni majú nový Chieftain Elite

Musíme uznať, že chlapci z Indian Motorcycle tento rok udávajú notu v segmente klasických strojov cruiser. Nové modely Chief sú jednoznačne najviac podarené cruisery roku 2021 a tak krásny bagger, akým je limitovaný Chieftain Elite, len tak ľahko tiež nenájdete. Jedinečné dvojfarebné prevedenie s metalickou čiernou a metalickou šedou, originálne zliatinové frézované ráfiky kolies a znížené pruženie jej dodávajú jedinečný "low rider" štýl v kombinácii s "muscle car" fílingom.

indian-chieftain-elite-2.jpg

indian-chieftain-elite-8.jpg
indian-chieftain-elite-7.jpg
indian-chieftain-elite-9.jpg
indian-chieftain-elite-11.jpg

Samozrejmosťou je LED svetlomet, 400 watt audio, bezkľúčové štartovanie, 7 palcový infotainment ... Ako pohon slúži dvojvalec Thunderstrok 116 s krútiacim momentom 171 Nm. Nový Chieftain Elite je podľa oficiálnej správy dostupný len na vybraných trhoch, medzi ktorými Slovensko spomenuté nie je, len Česká republika, ale keďže naši predajcovia primo podliehajú českému importu, mohol by sa Chieftain Elite objaviť aj u nás.

indian-chieftain-elite-1.jpg

indian-chieftain-elite-10.jpg
indian-chieftain-elite-13.jpg
indian-chieftain-elite-6.jpg
indian-chieftain-elite-12.jpg

indian-chieftain-elite-3.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre