Indian má nový dostupnejší Scout Bobber Sixty

Indian Motorcycle - prvý americký výrobca motocyklov - má novinku, ktorá poteší všetkých, ktorí túžia po Indianovi, no nemohli si ho dovoliť. Dostupnejší model Scout Sixty je teraz v ponuke aj vo verzii Bobber.

Indian má nový dostupnejší Scout Bobber Sixty

Indian Scout je všeobecne určený hlavne pre mladšiu generáciu jazdcov, pretože mladí najviac ocenia silný kvapalinou chladený motor a štýlový moderný dizajn. Indian ponúka svoj Scout v troch prevedeniach. Silnejší Scout má väčší objem motora 1.130 ccm a výkon 100 koní, slabšia tisícka Scout Sixty je cenovo dostupnejším základom so silou 78 koní. A slabší Scout Sixty Scout je teraz od roku 2020 konečne dostupný aj vo verzii Bobber.

indian-scout-bobber-sixty-2.jpg

indian-scout-bobber-sixty-7.jpg
indian-scout-bobber-sixty-5.jpg

V čiernej farbe, ktorá je zvýraznená frézovanými linkami na valcoch a hlavách valcov, mu to jednoznačne veľmi svedčí. Drsnú Bobber siluetu zvýrazňujú aj balónové 16 palcové kolesá obuté v lesklých čiernych zliatinových ráfikoch. Pridajte k tomu krátke ustrihnuté blatníky a aktívnejšiu jazdeckú pozíciu - hotovo! Na svete je Scout Bobber Sixty, ktorý bude cenovo zaujímavejšou alternatívou k modelu Scout Sixty - s cenou 12.390 eur je o 2.300 eur lacnejší.

indian-scout-bobber-sixty-6.jpg
indian-scout-bobber-sixty-4.jpg

indian-scout-bobber-sixty-3.jpg

indianweb.jpg


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre