Honda H'ness CB 350

Honda predstavila na indickom trhu nádhernú klasiku H'ness CB 350, ktorá je namierená priamo na zákazníkov značky Royal Enfield a konkuruje originálnemu modelu Bullet 350. Jednovalcová tristopäťdesiatka je naladená na 20 koní.

Honda H'ness CB 350

Honda je na indickom trhu silným hráčom a so svojim novým modelom znova jednoznačne trafila do čierneho. Volá sa Highness (výsosť) - v skratke H'ness CB 350. Predtým ako však začneme snívať o tom, že by sa táto motorka mohla objaviť aj u nás v Európe si treba povedať, že vzduchom chladený jednovalec je naladený na slabý výkon 20 koní, pričom aktuálne európske moderné motorky s podobným objemom majú 30-45 koní.

honda-hness-cb-350-2.jpg
honda-hness-cb-350-1.jpg

honda-hness-cb-350-3.jpg
honda-hness-cb-350-6.jpg

Vďaka vzduchovému chladeniu a jednoduchej technike by bolo aj splnenie najnovšej emisnej normy Euro5 celkom veľkou výzvou. Každopádne indickým zákazníkom jednoznačne závidíme takýto krásny stroj, ktorý je napriek retro dizajnu celkom pekne vybavený LED svetlometom, Bluetooth konektivitou, kombinovanou ručičkovo-digitálnou prístrojovkou a dokonca aj trakčnou kontrolou!

honda-hness-cb-350-5.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre