Grégory Leblanc bude štartovať v tíme Maco Racing na Slovakia Ringu!

Už v sobotu sa na Slovakia Ringu uskutočnia osemhodinové preteky majstrovstiev sveta vytrvalostných pretekov cestných motocyklov, na ktorých sa aj tentoraz môžu domáci fanúšikovia tešiť na vystúpenie slovenského tímu Maco Racing. Jedným z trojice pretekárov štartujúcich za tím bude aj legenda vytrvalostných pretekov, Francúz Grégory Leblanc!

Grégory Leblanc bude štartovať v tíme Maco Racing na Slovakia Ringu!

Tridsaťtri ročný pretekár má na svojom konte množstvo úspechov vo svetovom šampionáte, pričom šesťkrát zvíťazil na 24-hodinových pretekoch Le Mans a dvakrát na podujatí Bol d´Or.
„Neviem sa dočkať na spoluprácu s tímom Maco Racing, keďže mi to prinesie spomienky na moje prvé pódium v Le Mans, ktoré som vybojoval práve na Yamahe," vraví Grégory Leblanc. „Teším sa na tento stroj a tento tím, pre ktorý to budú domáce preteky. Maco Racing už pri mnohých príležitostiach dokázal, že je konkurencieschopný. Ďakujem spoločnosti Dunlop a Wimovi Van Achterovi za to, že mi umožnili, aby sa táto príležitosť stala realitou."
V tíme Maco Racing bude okrem Leblanca štartovať dvojica stabilných pretekárov, Francúz Anthony Dos Santos a Rakúšan Julian Mayer. Kvalifikácie prebehnú vo štvrtok 9. mája, samotné osemhodinové preteky budú odštartované v sobotu 11. mája o 12. hodine.

Predbežná štartová listina MS EWC Slovakia Ring 2019:

http://www.smf.sk/materials/supervisor/2019slovaki...

gregoryleblanc.jpg

Zdroj:SMF

Buďte s nami v kontakte

Komentáre