Girls, girls, girls...

Baby k motorkám jednoducho patria a my ich nechceme odsúdiť len do úlohy spolujazdkyne... Na Motozraze Sveta motocyklov sú všetky kočky vítané!

Girls, girls, girls...

Za riadidlami motoriek stále častejšie vídame aj ženy, baby, dievčatá... Je to nepochybne pekný pohľad. Nežnejšia časť populácie je samozrejme vítaná aj na Motozraze Sveta motocyklov. Organizátori oceňujú odvahu žien sadnúť za riadidlá motoriek a skrášliť tak naše cesty. Pravidelne im prinášajú výhodu v podobe zvýhodneného registračného poplatku. Inak to nebude ani tento rok...

motozraz-baby1.jpg

Sexi kočky sú však aj neodmysliteľnou súčasťou programu. Počas tohto ročníka Motozrazu Sveta motocyklov to bude napríklad aj šteklivý pole dance v „odvážnejšej" forme, či sexi wash girls, ktoré prídu motorky poumývať v sobotu podvečer.

wash.jpg
Atraktívne určite budú aj vzdušná akrobacia, crystal show, či fire show.
akrobacia.JPG
Počuli ste už o „twerkovaní"? Naživo vám to predvedú kočky zo skupiny TWERKS.
twerk.jpg
No a samozrejme nemôže chýbať ani populárna voľba Miss mokré tričko v sobotu večer. Baby, ktoré sa do tejto súťaže prihlásia, majú možnosť nielen očariť publikum svojimi ladnými krivkami, ale aj získať množstvo atraktívnych cien.
mokre-t1.jpg
mokre-t2.jpg
mokre-t3.JPG
Všetky kočky sú teda na Motozraze Sveta motocyklov vítané. Tie, ktoré sa nehanbia ukázať svoje sexi krivky môžu zabojovať aj o zaujímavé ceny.
motozraz-baby.jpg

Program Motozrazu Sveta motocyklov:

http://www.motofan.sk/p/program





Buďte s nami v kontakte

Komentáre