Ducati Streetfighter V4 2020

Invázia V4 modelov Ducati medzi superbike modelmi na úkor starého L2 motora je úplne nezastaviteľná. A teraz chce Ducati nasadiť svoj legendárny V4 motor aj medzi nahými modelmi. Prvým z nich by mal byť Streetfighter už v roku 2020.

Ducati Streetfighter V4 2020

Taliani nasadili v posledných rokoch poriadne rýchle tempo. Ich modely Panigale V4 s véčkovým štvorvalcom sú na vrchole triedy a aj v Moto GP ide tento rok Ducati ako píla s druhým a štvrtým miestom v priebežnom poradí. Veľká Panigale už sa dá tento rok kúpiť len s motorom V4 a každému je jasné prečo. Neskutočný výkon s ešte neskutočnejším priebehom výkonovej krivky, ktorú dokáže takto usporiadaný motor ponúknuť.

ducati-3.jpg
ducati-2.jpg

Pred blížiacou sa jeseňou sa začína hovoriť o novom naháči z dielne Ducati, ktorý bude poháňaný motorom V4. A teraz anglický web www.motorcyclenews.com priniesol pár fotografií, na ktorý je jasne vidieť testovanú novinku v štýle modelu Streetfighter s motorom a rámom Panigale V4. Počítame s výkonom okresaným povedzme na 180-190 koní, toto bude neskutočná brutalita!

ducati4.jpg

Zdroj fotografie: www.motorcyclenews.com


Buďte s nami v kontakte

Komentáre