Ďalšie CF MOTO Gladiator v akcii

Nie je tomu ani mesiac, čo sme informovali o akciovej cene za štvorkolku Gladiator X450 a Journeyman pridáva ďalší model vo zvýhodnenej cene.

Ďalšie CF MOTO Gladiator v akcii

Spoločnosť Journeyman, ktorá na slovenskom a českom trhu zastupuje značku CF MOTO, k cenovo bezkonkurenčnému modelu Gladiator X450 pridáva silnejšiu dvojičku, jednu z najlepšie hodnotených päťstoviek, silný a skvele ovládateľný Gladiator X520. Aj v tomto prípade máte na výber medzi základnou, krátkou verziou X520, prípadne väčšou predĺženou X520-A. Od konca októbra je Gladiator X520 v dílerskej sieti po celej SR v akciovej cene 4.950 eur, pričom za predĺženú X520-A zaplatíte len o štyri stovky viac – rovných 5.350 eur.

Gladiator X520 prináša skvelý výkon motora z modelu Gladiator X550 v spojení s vynikajúcimi jazdnými vlastnosťami a „hravosťou" modelu X450.

V akciovej cene pritom nie je žiadny „chudobný príbuzný", ale plne vybavená verzia s homologizáciou v kategórii L7e, schválená pre dve osoby, s uzamykateľným diferenciálom vpredu aj vzadu, plne pripravená vyraziť do premávky, ale aj do drsného terénu. Nechýbajú zliatinové disky kolies, homologované ťažné zariadenie, či naviják.

Objednať si modely môžete u predajcu EaMoTo Košice: www.eamoto.sk

DETAILY MODELU GLADIATOR X520 EPS

plagat.jpg




Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre