Country cross v Žaškove už tento víkend!

Cez víkend 10.-11.7.2021 sa všetci priaznivci kvalitného country crossu stretnú na obľúbenej trati v Žaškove, kde pokračuje tohtoročný šampionát Endura a rely SMF už svojim tretím podujatím.

Country cross v Žaškove už tento víkend!

Žaškovom sa bude ozývať rev nielen dvojkolesových tátošov, ale i štvorkoliek, nakoľko súčasťou tohto podujatia bude i druhé podujatie seriálu MM SR a SP QUAD. Organizátorom tohto podujatia nie je nikto iný ako náš najúspešnejší enduro jazdec Štefan Svitko, ktorý sa so svojim tímom postaral o kvalitne pripravené zázemie pre všetkých štartujúcich.

Country cross v Žaškove je už tradične dejiskom majstrovského šampionátu a výnimkou opäť nie je ani rok 2021. Organizátor pripravil pre účastníkov podujatia cca 12 km dlhý okruh, ktorý vedie poľnými a lesnými cestami, s trávnato-hlinitým povrchom. V oba súťažné dni sa bude jazdiť v rovnakom smere.

Ohnisko súťaže bude situované v areáli, ktorý sa nachádza po ľavej strane hneď za mostom cez rieku Orava pred obcou Žaškov v smere od obce Párnica. Príjazd účastníkov bude vyznačený smerovými tabuľami. V areáli súťaže sa bude nachádzať štart, cieľ, preberanie motocyklov aj parkovisko.

Program v Žaškove začína piatkovou poobedňajšou administratívnou a technickou prebierkou, ktorá bude i v sobotu ráno. Počas oboch súťažných dní budú štarty jednotlivých tried podľa nasledovného:

  • Supersenior; Hobby E1, E2, E3; MM SR Dorast a Regionál štartujú o 10.00 hod
  • MM SR E1, E2, E3; Kadet; SP E1 + Ženy, E2, E3 a Senior štartujú o 13.00 hod

Jazdci tried QUAD – Q1(4×2), Q2(4×4) – jazdia v sobotu aj v nedeľu so štartom o 15:30 hod.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre