Čierne limitky Triumph Rocket 3

Majestátny Rocket 3 dostal nové limitované čierno - čierne edície. Športovejší Rocket 3 R Black a turistickejší Rocket 3 GT Triple Black vyzerajú v temnej čiernej ešte drsnejšie ako ich sérioví súrodenci.

Čierne limitky Triumph Rocket 3

Rocket 3 je sám o sebe dosť výnimočný zjav a stretnúť na ceste túto raketu je skôr výnimočný jav. Ak by ste však chceli byť ešte jedinečnejší, Triumph má v roku 2021 dve limitky pre svoje Rocket trojky. Športovejší Rocket 3 R v edícii Black a turistickejší Rocket 3 GT vo verzii Triple Black.

triumph-rocket-ii-black-triple-black-7.jpg
triumph-rocket-ii-black-triple-black-8.jpg
triumph-rocket-ii-black-triple-black-3.jpg
triumph-rocket-ii-black-triple-black-4.jpg

triumph-rocket-ii-black-triple-black-2.jpg

Tak ako názov napovedá, Rocket 3 R Black je úplne čierno-čierny v matnej a lesklej čiernej a Rocket 3 GT Triple Black v troch odtieňoch čiernej, pričom obidve majú navyše aj karbónový predný blatník. V čiernej samozrejme nie je len nádrž, ale aj všetky detaily vrátane motora, výfukov, svetlometov, riadidiel, ráfikov kolies, jednoducho takmer všetko. A chýbať nemôžu ani odznaky označujúce limitovanú edíciu a číslo vyrobeného modelu. Z každého z dvojice bude vyrobených 1000 kusov, takže sa určite nejaké dostanú aj k nám na Slovensko.

triumph-rocket-ii-black-triple-black-10.jpg
triumph-rocket-ii-black-triple-black-9.jpg
triumph-rocket-ii-black-triple-black-6.jpg
triumph-rocket-ii-black-triple-black-5.jpg

triumph-rocket-ii-black-triple-black-11.jpg




Buďte s nami v kontakte

Komentáre