Chris Birch vám to ukáže

Nie je každý deň šanca zatrénovať si s takým offroadovým špecialistom, ako je Novozélanďan Chris Birch... Teraz tu tá možnosť bude a čo je snáď najdôležitejšie, Chris príde na Slovensko, aby niektorým z vás odovzdal svoje skúsenosti s jazdou na veľkých endurách!

Chris Birch vám to ukáže

Chris Birch je doslova legendou offroadu, deväťnásobný účasník Red Bull Romaniacs (z toho päťkrát na pódiu v najvyššej Gold Class plus jedno víťazstvo), trojnásobný víťaz Roof of Africa, osemnásobný enduro šampión Nového Zélandu a úspešný účastník Dakaru... Chris strávil jazdením v teréne v rôznych disciplínach celý život a nazbieral nespočetne veľa skúseností, tipov, trikov...

cb.jpg
K jeho obľúbeným disciplínam patrí aj zdolávanie skutočne náročných terénov na veľkých endurách. To mimochodom dokázal aj na tohtoročnej Hellas Rally, kde na KTM 1090 Adventure R triedu veľkých endúr s prehľadom vyhral a v absolútnom hodnotení skončil šiesty, pričom za sebou zanechal veľa kvalitných jazdcov na obratnejších súťažných špeciáloch. Ďalším dôkazom toho aj fakt, že na tohtoročný Red Bull Romaniacs sa nečakane vyberie v sedle KTM Adventure.
chrisbirch.jpg

Chris má okrem pretekárskych aktivít aj školu jazdy v teréne – nielen doma na Novom Zélande, ale so svojimi kurzami cestuje po celom svete. Už o pár dní zavíta aj k nám na Slovensko. Banskobystrická spoločnosť Motoshop Žubor v spolupráci KTM pripravila jednodňový kurz jazdy v teréne pre majiteľov veľkých cestných endúr značky KTM.

ktm-1290-sadv-r.jpg
Môžete si vybrať termín buď 15. alebo 16. júla, prísť do enduro areálu v Kopernici a naučiť sa lepšie ovládať tieto robustné stroje aj v teréne. Jednodňový kurz vás bude stáť 500 eur, pričom v cene je aj občerstvenie v priebehu celého dňa a špeciálny balíček od KTM.

Ak vás táto ponuka zaujala, viac info získate prostredníctvom e-mailu: martin.alusik@motoshopzubor.sk, prípadne telefonicky na čísle: 0918 322 951.

Ak chcete získať predstavu o tom, ako Chris Birch jazdí na veľkom endure, pozrite si toto video:


V ďalšom videu uvidíte ukážku toho, akou formou prebiehajú samotné kurzy jazdy v teréne pod vedením Chrisa Bircha:


plagat.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre