BIKE PROMOTION - Zajazdite si po celom svete

Agentúra Bike Promotion je na trhu už viac ako 20 rokov. Od roku 2000 má zastúpenie aj u nás na Slovensku.

BIKE PROMOTION - Zajazdite si po celom svete

Zastúpenie nemeckej agentúry Bike Promotion má na našom území na starosti Radek Matoška. Tohto chlapíka určite nemusíme zvlášť predstavovať, je dobre známym pretekárom motokrosu, špičkovým jazdcom endura s množstvom úspechov aj na šesťdňových súťažiach a na konte má dokonca aj úspešne absolvovanú rally Dakar.

dsc2933.jpg
dsc1411.jpg

Agentúra Bike Promotion oslovuje všetky kategórie jazdcov – od mototuristov, cez priaznivcov okruhov, až po terénnych jazdcov. Okruhári určite uvítajú možnosť zapožičania nových BMW S1000RR. Samozrejme na profesionálnom okruhu a s profesionálnym servisom – športovými pneumatikami s nahrievaním, kurzom ovládania jednotlivých funkcií prepracovanej elektroniky stroja až po možnosť jazdenia s inštruktorom.

2.jpg

Pre náročnejších motorkárov je tu možnosť organizácie zájazdov po exkluzívnych destináciach po celom svete. Láka vás napríklad taký okruh Losail v Katare? Alebo americká dráha Laguna Seca? S Bike Promotion ich môžete navštíviť a poriadne si zajazdiť po stopách tých najlepších jazdcov sveta v MotoGP a Superbike.

Zimné mesiace môžete tráviť aj príjemnejšie ako sánkovaním sa za humnami. Stačí vyraziť na juh Európy, kde sa dá jazdiť na motorke celoročne. Čaká vás tam suchý a teplý asfalt a samozrejme takisto kompletný servis v podaní agentúry Bike Promotion. Od zabezpečenia letenky a ubytovania, prepravy vašej motorky a vybavenia, cez servis, až po skladovanie motocykla v centrále firmy v Španielsku.

3.jpg

Bike Promotion každoročne usporadúva aj obrovské podujatie BMW Motorrad Test Camp v Almerii, kde máte jedinečnú možnosť vyskúšať si všetky modely motocyklov BMW vrátane tých najhorúcejších noviniek. Podľa charakteru motocykla máte na výber, či chcete vyraziť po pokrútených cestičkách na juhu Španielska, prípadne vás zláka terén a šotolinové cesty v tamojších horách. Samozrejme, na svoje si prídu aj športovejšie založení jazdci, ktorí môžu navštíviť profesionálny pretekársky okruh.

43.jpg
44.JPG
42.jpg
41.jpg

Zabezpečovanie jázd na okruhoch patrí k dôležitým súčastiam činnosti agentúry Bike Promotion. Za všetko hovoria jednoduché čísla – agentúra využíva služby až 31 rôznych okruhov v 13 krajinách po celom svete a dráhy má prenajaté viac ako 200 dní v roku. Pre tých náročnejších jazdcov nechýba ani možnosť porovnania síl a časov nielen počas voľných jázd s časomierou, ale aj prostredníctvom pretekov, pre ktoré nepotrebujete žiadnu profesionálnu licenciu, či iné špeciálne povolenia.

5.jpg

Viac info o Bike Promotion a možnostiach jázd hľadajte na www.radekmatoska.sk


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Video test BMW R1300 GS

Video test BMW R1300 GS

13.3.2024
Autor: mixxo
BMW M 1000 XR

BMW M 1000 XR

29.12.2023
Autor: Massimo
BMW S 1000 XR

BMW S 1000 XR

20.12.2023
Autor: Massimo
Na výlete s boxermi v Karpatoch

Na výlete s boxermi v Karpatoch

6.8.2023
Autor: redakcia

Komentáre