Aj z motozrazu štýlovo

Počas uplynulých sedemnástich ročníkov Motozrazu Sveta motocyklov na Zemplínskej šírave ste už zažili všeličo. Tradície sa opakujú, ale každoročne pribúdajú aj novinky. Osemnásty ročník, ktorý štartuje už tento štvrtok – 15. 8., nebude výnimkou. Spozornieť by mali hlavne tí, ktorí nosia bradu, ale nielen oni...

Aj z motozrazu štýlovo

Na tohtoročný Motozraz Sveta motocyklov, konkrétne v sobotu 17. augusta, zavíta aj partička z VintageBarber. Pod názvom VintageBarber pôsobí v Michalovciach najúspešnejšie pánske holičstvo v meste, z ktorého každý mesiac odchádza viac ako 700 spokojných zákazníkov.

7.jpg
Tím tvoria štyria skúsení barberi a jedna šikovná recepčná, ktorá má „pod palcom" celý chod štúdia. Na svoje si príde skutočne každý, pretože chalani z VintageBarber strihajú starú klasiku, ale aj najnovšie trendy. Hravo zvládnu úpravu veľkej brady, ale aj jemné strnisko.
4.jpg
66.jpg
1.jpg
Príďte sa presvedčiť priamo v areáli motozrazu, tím VintageBarber sa už teší na nové výzvy a vy môžete partnerku po návrate z motozrazu prekvapiť úplne novým vzhľadom.
8.jpg




Buďte s nami v kontakte

Komentáre