Airbagová vesta Dainese

Dainese Smart Jacket je airbagová vesta vyvinutá spoločnosťou Dainese, za ktorou stojí viac ako 25 rokov vývoja airbagovej technológie D-air. Vesta sa dá nosiť pod, alebo cez akúkoľvek bundu a môžete ju použiť aj ako samostatnú hornú vrstvu!

 Airbagová vesta Dainese

Jej výhodou je, že k svojej činnosti nevyžaduje vôbec žiadne spojenie s motocyklom, je dobre odvetraná, univerzálna, ľahko sa prepravuje a obsahuje najnovšiu technológiu D-air. Vesta sa vyrába v pánskej i dámskej verzii v šiestich rôznych veľkostiach pre každé prevedenie. To, čo ju robí unikátnou, je predovšetkým šírka jej využitia a efektivita. Viac ako 25 rokov vývoja umožnilo vyvinúť airbag, ktorý vás úplne ochráni bez nutnosti využitia pevných chráničov. Airbag použitý vo veste Smart Jacket vás ochráni rovnakou mierou, ako sedem chrbticových chráničov a navyše bez obmedzenia pohybu.

Po aktivácii airbag chráni chrbát, hrudník, ramená a kľúčne kosti. Stav systému je užívateľovi signalizovaný pomocou LED rozhrania, ktoré je umiestnené na hrudi. Stav LED tak môže používateľ kontrolovať v spätnom zrkadle. Ak je vesta použitá ako spodná vrstva (pod odevom), tak je stav systému oznamovaný pomocou vibrácií.

Aktiváciu airbagu riadi algoritmus, ktorý pomocou siedmich senzorov tisíckrát za sekundu kompletne analyzuje situáciu, v ktorej sa jazdec nachádza. Airbag sa aktivuje v prípade high-sidu, low-sidu, nárazu do prekážky, ak do vás niekto narazí zozadu. Ide tiež o vôbec prvý produkt na trhu, ktorý sa dokáže aktivovať aj v prípade zrážky so stojacim vozidlom, čo nastáva napríklad pri zastavení na križovatke.

vesta2.jpg

Batéria vydrží na plné nabitie približne 26 hodín prevádzky. Veste nevadia rozmary počasia a môžete v nej aj zmoknúť bez rizika zničenia elektronických systémov.


Vestu Dainese Smart Jacket vo všetkých veľkostiach nájdete u predajcu

  • JAKUB VALLO
  • Adresa: Žilinská 810, 017 01 Považská Bystrica
  • Tel: +421 903 692 094
  • Email: motokubo@motokubo.sk


Buďte s nami v kontakte

Komentáre